top of page
Image by Joakim Honkasalo

CURSURI

Cursurile oferite de ZIVAC sunt concepute pentru a facilita dobândirea cunoștințelor și abilităților necesare pentru dezvoltarea personală și profesională, pentru sporirea perspectivelor de angajare, îmbunătățirea autocunoașterii, creșterea abilității de a face alegeri și de a lua decizii de viață relevante, pozitive și eficiente, etc.

ANALIZĂ ȘI EVALUARE COMPORTAMENTALĂ 

Analiză și evaluare comportamentală.png

Noul curs Analiză și Evaluare Comportamentală - Descoperirea Profundă a Dinamicilor Umane îmbină fundamentalele psihologiei comportamentale cu tehnici avansate de evaluare, pentru a vă dezvălui complexitatea comportamentului uman și a vă oferi un avantaj distinct în interpretarea acestuia. Cursul AEC vă va ghida printr-o explorare detaliată a geneticii comportamentale, detectării minciunii și limbajului influenței, amplificându-vă abilitățile de comunicare și analiză comportamentală.

Detecția minciunii

7.png

Acest curs vă va transforma abordarea față de comunicare, oferindu-vă uneltele pentru a citi dincolo de aparențe. Vă veți perfecționa tehnicile de discernere a adevărului, îmbunătățindu-vă în mod esențial capacitatea de evaluare și decizie. În cadrul cursului veți învața cum să aplicați aceste cunoștințe în contexte diverse, de la negocieri profesionale la interacțiuni zilnice, și să vă asigurați succesul în detectarea subtilităților nespuse.

arta autoapărării psihologice

Analiză și evaluare comportamentală-3.png

 Cursul Arta Autoapărării Psihologice, este conceput pentru a vă schimba radical perspectiva asupra interacțiunilor umane și pentru a vă echipa cu abilități critice de interpretare și reacție în fața manipulării emoționale. Veți aprofunda caracteristici ale tulburărilor de personalitate și veți descoperi cum acestea influențează comportamentele în relații, consolidându-vă astfel capacitatea de a răspunde strategic provocărilor psihologice. Cursul va pune un accent deosebit pe dezvoltarea tehnicilor de comunicare și stabilire a granițelor personale, esențiale pentru menținerea integrității și sănătății mentale.

Mai multe informații

A.E.C. - I.

10.png

Noul curs Analiză Și Evaluare Comportamentală - Tehnici de Culegere și Analiză Informații (Intelligence) îmbină arta analizei comportamentale și știința culegerii de informații pentru a vă ajuta să descoperiți secretele comportamentului uman și să obțineți un avantaj competitiv.

Cursul AEC-I vă va duce într-o călătorie exploratorie a subtilităților comportamentale, vă va permite să obțineți abilități puternice de comunicare și analiză comportamentală și să stăpâniți tehnici și metode utilizate în colectarea și analiza informațiilor, echipându-vă astfel să citiți și să înțelegeți mai bine informațiile de la ceilalți și să identificați rapid dacă interlocutorii sunt sinceri sau disimulează.

HIPNOZĂ ȘI AUTOHIPNOZĂ - WORKSHOP

Image by MK Hamilton

Imaginează-ți că stai neclintit în mijlocul furtunii vieții, o oază de calm într-o lume a haosului. Imaginează-ți o viață în care nu numai că faci față oricărei furtuni, ci și prosperi în mijlocul furtunii, valorificând adversitatea ca un combustibil pentru creșterea și transformarea personală. Sună suprarealist, dar o astfel de reziliență și pace interioară sunt la îndemâna ta, datorită puterii neexploatate a minții tale subconștiente.

Workshop-ul „Hipnoză și autohipnoză pentru o viață mai bună” oferit de ZIVAC în colaborare cu Master Trainer Ester Patricia Ceresa te poate ajuta să înveți cum să dezvălui și să utilizezi această putere.

FACIAL ACTION CODING SYSTEM

Face Sculpture

Cursul Facial Action Coding System este conceput pentru a vă echipa cu o serie de concepte teoretice și abilități practice care vă vor permite să identificați incongruențele dintre mesajele declarate ale interlocutorilor și cele non-verbale. Pe parcursul acestui curs veți învăța să observați prezența fiziologică a emoțiilor și să citiți expresiile faciale involuntare care dezvăluie manifestări suprimate ale emoțiilor resimțite.

Cursul FACS este conceput ca o explorare cuprinzătoare a taxonomiei expresiilor faciale umane bazată pe cercetărike psihologilor Paul Ekman și Wallace V. Friesen.

AUTOAPĂRARE ȘI PROTECȚIE PERSONALĂ

Untitled design-28_edited.png

Cursul de Autoapărare și Protecție Personală este conceput pentru a vă prezenta o gamă largă de elemente, circumstanțe și subiecte care privesc siguranța personală. Cursul APP oferă o imagine cuprinzătoare a componentelor psihologice și mentale ale siguranței personale, împreună cu aspectele fiziologice ale autoapărării.

Obiectivele de lucru sunt reanimarea instinctului  sănătos de apărare și învățarea unor rutine simple, pe baza cărora să putem reacționa corect în împrejurări critice reale, atunci când miza poate fi chiar propria viață.

FORMATOR

Audience Clapping

Cursul de Formator este conceput pentru a vă oferi toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea cu success sesiuni de formare, cursuri, ateliere de lucru și evenimente de predare și pentru a oferi cunoștințe oamenilor, indiferent de caracteristicile lor (vârstă, nivel academic, nivel de experiență, etc.).  În timpul cursului de Formator veți dobândi cunoștințe de bază pentru a fi un instructor eficient, veți învăța cum să vă dezvoltați și să vă organizați formarea, cum să vă implicați și să livrați, cum să vă motivați publicul să învețe, și veți dezvolta abilități adecvate de prezentare și abilități specifice de comunicare.

Cursul de Formator organizat de ZIVAC este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin ANC. Finalizarea cursului vă va permite să practicați ocupația de Formator la nivel național și internațional.

INTELLIGENCE COMPETITIV

Image by Chris Yang

Cursul Intelligence Competitiv este conceput pentru a oferi participanților ocazia să iși însușească diferitele metode de aplicare a sistemelor de intelligence competitiv și counterintelligence. 

Fie că sunteți proprietarul unei afaceri sau că faceți parte din echipa de management a unei companii, aveți nevoie să știți cum să descoperiți toate aspectele relevante ale pieței în care operați, astfel încât să puteți sa reduceți riscurile și să monetizați oportunitățile înainte ca acestea să devină evidente pentru ceilalți.

Participând la acest curs introductiv veți învăța într-un mod eficient și ușor de înțeles, tehnicile pe care unele dintre cele mai mari companii din lume le folosesc pentru a crea valoare și a obține performanțe financiare remarcabile.

Cursul de Intelligence Competitiv organizat de ZIVAC este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin ANC.

MORFOFIZIONOMIE - MASTERCLASS

Image by Ansh Minchekar

Imaginează-ți impactul pe care l-ar putea avea asupra vieții tale private și profesionale să poți înțelege oamenii „din mers”, chiar și dintr-o simplă fotografie de profil, să ai un portret personalizat al lor și să le cunoști caracterul și trăsăturile de personalitate. 

Cursul de Morfofiziologie oferit de ZIVAC în colaborare cu Master Trainer Ester Patricia Ceresa te poate ajutasă decodifici și să înțelegi informațiile vizuale pe care fața le transmite, obținând astfel o perspectivă nouă asupra personalității și elementelor din spatele comportamentului și acțiunilor unei persoane.

bottom of page