Image by Joakim Honkasalo

CURSURI

Cursurile oferite de ZIVAC sunt concepute pentru a facilita dobândirea cunoștințelor și abilităților necesare pentru dezvoltarea personală și profesională, pentru sporirea perspectivelor de angajare, îmbunătățirea autocunoașterii, creșterea abilității de a face alegeri și de a lua decizii de viață relevante, pozitive și eficiente, etc.

ANALIZĂ ȘI EVALUARE COMPORTAMENTALĂ

Image by Bret Kavanaugh

Cursul AEC este conceput ca o explorare captivantă a conexiunii dintre comportament și minte. Oamenii își divulgă adevăratele gânduri și sentimente prin indicii comportamentale acționate subconștient și necontrolat. Cursul AEC vă va duce într-o călătorie exploratorie a subtilităților comportamentale, vă va permite să obțineți abilități puternice de comunicare și analiză comportamentală, echipându-vă astfel să citiți și să înțelegeți mai bine informațiile de la ceilalți și să identificați rapid dacă interlocutorii sunt sinceri sau deceptivi.

FACIAL ACTION CODING SYSTEM

Face Sculpture

Cursul Facial Action Coding System este conceput pentru a vă echipa cu o serie de concepte teoretice și abilități practice care vă vor permite să identificați incongruențele dintre mesajele declarate ale interlocutorilor și cele non-verbale. Pe parcursul acestui curs veți învăța să observați prezența fiziologică a emoțiilor și să citiți expresiile faciale involuntare care dezvăluie manifestări suprimate ale emoțiilor resimțite.

Cursul FACS este conceput ca o explorare cuprinzătoare a taxonomiei expresiilor faciale umane bazată pe cercetărike psihologilor Paul Ekman și Wallace V. Friesen.

INTELLIGENCE COMPETITIV

Image by Chris Yang

Cursul Intelligence Competitiv este conceput pentru a explora diferitele metode de aplicare a sistemelor de intelligence competitiv și counterintelligence. În peisajul de afaceri global și dinamic de astăzi, clișeul „cunoaște-ți inamicul” nu mai este suficient. Cursul IC vă va oferi un set de abilități care transcend simplitatea citatului menționat mai sus, oferindu-vă abilitățile și cunoștințele care vă vor permite să descoperiți aspecte de finețe și detalii ale pieței în care operați, astfel încât să puteți descoperi riscuri și oportunități înainte ca acestea să devină evidente pentru ceilalți.

Cursul de Intelligence Competitiv organizat de ZIVAC este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educațieiprin ANC.

FORMATOR

Audience Clapping

Cursul de Formator este conceput pentru a vă oferi toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea cu success sesiuni de formare, cursuri, ateliere de lucru și evenimente de predare și pentru a oferi cunoștințe oamenilor, indiferent de caracteristicile lor (vârstă, nivel academic, nivel de experiență, etc.).  În timpul cursului de Formator veți dobândi cunoștințe de bază pentru a fi un instructor eficient, veți învăța cum să vă dezvoltați și să vă organizați formarea, cum să vă implicați și să livrați, cum să vă motivați publicul să învețe, și veți dezvolta abilități adecvate de prezentare și abilități specifice de comunicare.

Cursul de Formator organizat de ZIVAC este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin ANC. Finalizarea cursului vă va permite să practicați ocupația de Formator la nivel național și internațional.

AUTOAPĂRARE ȘI PROTECȚIE PERSONALĂ

Image by Sam Moqadam

Cursul de Autoapărare și Protecție Personală este conceput pentru a vă prezenta o gamă largă de elemente, circumstanțe și subiecte care privesc siguranța personală. Cursul APP oferă o imagine cuprinzătoare a componentelor psihologice și mentale ale siguranței personale, împreună cu aspectele fiziologice ale autoapărării.

Obiectivele de lucru sunt reanimarea instinctului  sănătos de apărare și învățarea unor rutine simple, pe baza cărora să putem reacționa corect în împrejurări critice reale, atunci când miza poate fi chiar propria viață.

MORFOFIZIONOMIE - MASTERCLASS

Image by Ansh Minchekar

Imaginează-ți impactul pe care l-ar putea avea asupra vieții tale private și profesionale să poți înțelege oamenii „din mers”, chiar și dintr-o simplă fotografie de profil, să ai un portret personalizat al lor și să le cunoști caracterul și trăsăturile de personalitate. 

Cursul de Morfofiziologie oferit de ZIVAC în colaborare cu Master Trainer Ester Patricia Ceresa te poate ajutasă decodifici și să înțelegi informațiile vizuale pe care fața le transmite, obținând astfel o perspectivă nouă asupra personalității și elementelor din spatele comportamentului și acțiunilor unei persoane.