top of page
Image by MK Hamilton

HIPNOZĂ ȘI AUTOHIPNOZĂ
WORKSHOP PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ

Data & Ora

Modul 1

Modul 2       

23 Sept. 2023 | 10:30 - 16:30

24 Sept. 2023 | 10:30 - 16:30

Desfășurare

BUCUREȘTI

Cost

1300 RON

Early Bird Promo 

*promoție valabilă în perioada 15 Iulie-10 Sept. 2023

950 RON

Imaginează-ți că stai neclintit în mijlocul furtunii vieții, o oază de calm într-o lume a haosului. Imaginează-ți o viață în care nu numai că faci față oricărei furtuni, ci și prosperi în mijlocul furtunii, valorificând adversitatea ca un combustibil pentru creșterea și transformarea personală. Sună suprarealist, dar o astfel de reziliență și pace interioară sunt la îndemâna ta, datorită puterii neexploatate a minții tale subconștiente. 

Workshop-ul „Hipnoză și autohipnoză pentru o viață mai bună” oferit de ZIVAC în colaborare cu Master Trainer Ester Patricia Ceresa te poate ajuta să înveți cum să dezvălui și să utilizezi această putere.

când, unde, cât?

2 MODULE

23-24 Sept. 2023   

BUCUREȘTI

1300 RON

DESPRE CURS

În cadrul acestui workshop captivant, vom pătrunde în lumea fascinantă a hipnozei, un instrument folosit de secole pentru a promova vindecarea, a facilita schimbarea și a debloca potențialul uman. Veți descoperi cum să vă atingeți subconștientul, o sursă de înțelepciune profundă și forță care vă poate ajuta să navigați chiar și în cele mai turbulente ape. 

Cu hipnoza și autohipnoza poți accesa această sursă extraordinară și perenă de bunăstare, atât pentru a te ajuta pe tine însuți, cât și pentru a-i ajuta pe cei care suferă, te poți elibera de cătușele fricii, anxietății și disperării, înlocuindu-le cu un sentiment profund de bunăstare, chiar și în momentele extrem de dificile. 

 

Workshop-ul „Hipnoză și autohipnoză pentru o viață mai bună” este o călătorie unică și transformatoare, destinată atât indivizilor care au aspirații de creștere și dezvoltare personală cât și terapeuților care aspiră să își mărească repertoriul de instrumente terapeutice. Acest atelier captivant și interactiv pătrunde în inima hipnozei și autohipnozei, dezvăluind puterea latentă a subconștientului uman și potențialul său de a instiga o schimbare profundă.

 

Ghidați de un trainer experimentat, participanții vor obține informații valoroase despre principiile și tehnicile hipnozei și aplicațiile sale practice, echipându-se astfel cu instrumentele necesare pentru a face față provocărilor vieții cu calm și încredere.

STRATEGIE INSTRUCȚIONALĂ

Workshop-ul de hipnoză și autohipnoză este un curs interactiv, captivant și experiențial, condus de un instructor care utilizează o varietate de strategii de instruire, cum ar fi prelegeri, dezbateri, studii de caz, proiecte individuale și de grup, concepute pentru a vă sedimenta noile cunoștințe și pentru a vă dezvolta capacitatea de a aplica în lumea reală noile tehnici și abilități dobândite.

STRUCTURA CURSULUI

Workshop-ul de hipnoză și autohipnoză este compus din două module cu durata de 6 ore fiecare.

CERTIFICARE

La finalizarea cursului, participanților li se va elibera o diplomă sub egida ZIVAC & Ester Patricia Ceresa

INSTRUCTORI

Profilo Ester Presentazione.jpg

Master Trainer Ester Patricia Ceresa

bottom of page