top of page
3D Face Parts

MORFOFIZIONOMIE
MASTERCLASS

Data & Ora

Modul Basic

Modul Advanced         

Modul Super Advanced

16 Sept. 2023 | 10:00 - 16:00

17 Sept. 2023 | 10:00 - 16:00

18 Sept. 2023 | 10:00 - 16:00

Desfășurare

BUCUREȘTI

Cost

Modul Basic  

Modul Intermediate       Modul Advanced

540 RON

590 RON

690 RON

Pachete Promoționale:

Modul 1 + 2 + 3

Modul 1 + 2

      

1590 RON

1150 RON

ÎNSCRIE-TE LA CURS
SORRY, REGISTRATION CLOSED!.png

Imaginează-ți impactul pe care l-ar putea avea asupra vieții tale private și  profesionale să poți înțelege oamenii „din mers”, chiar și dintr-o simplă fotografie de profil, să ai un portret personalizat al lor și să le cunoști caracterul și trăsăturile de personalitate. 

Cursul de Morfofizionomie oferit de ZIVAC în colaborare cu Master Trainer Ester Patricia Ceresa te poate ajuta să decodifici și să înțelegi informațiile vizuale pe care fața le transmite, obținând astfel o perspectivă nouă asupra personalității și elementelor din spatele comportamentului și acțiunilor unei persoane.

când, unde, cât?

3 MODULE

16, 17, 18 Sept. 2023   

BUCUREȘTI

1590 RON

DESPRE CURS

Morfofizionomia este studiul formei umane în relație cu temperamentul, caracterul și personalitatea. Un sistem inovator care depășește conceptul de profil și identikit și deschide ușa conceptului de identitate.

 

I AM (Instant Analysis Morphophysionomics) este un sistem elaborat de Master Trainer Ester Patricia Ceresa în urma unor cercetări elaborate și experimentării pe mii de subiecți pe parcursul mai multor ani. Cunoașterea acestui sistem permite utilizatorului să descifreze caracteristici fizice și morale, aspecte ale personalității și ale trăsăturilor comportamentale „dintr-o privire”. 

 

 

Morfofizionomia este o metodologie inovatoare, integrată și multidisciplinară, care vizează bunăstarea relațională și psihofizică. Este studiul formei umane în raport cu temperamentul, caracterul și personalitatea, cu o abordare extraordinar de practică și la îndemâna tuturor. 

Proporțiile, caracteristicile fizice și expresiile individuale pot dezvălui stări emoționale actuale, tendințe și trăsături profunde de personalitate. 

 

Această nouă frontieră a comunicării non-verbale, își are rădăcinile în studiile lui Aristotel, Hipocrate, Paracelsus și Leonardo Da Vinci printre alții și aduce o contribuție complementară valoroasă la neuroștiințele deja răspândite care aduc atenția asupra conexiunii minte-corp și a intrigantei corelații dintre energia gândirii și materiei, cu influențele expunerii celulelor noastre (ADN) la factori externi de mediu, cum ar fi vibrațiile, coerența cardiacă, câmpurile magnetice, gândurile și intențiile, etc.

 

Morfofizionomia depășește conceptul de profil / identikit, pentru a-l îmbrățișa pe cel de identitate. Un sistem rafinat, care vizează cea mai bună comunicare posibilă atât cu tine însuți, cât și cu ceilalți, și îți permite să relaționezi mai eficient, fiind conștient de unicitatea și diversitatea proprie și a celorlalți. 

STRATEGIE INSTRUCȚIONALĂ

Cursul de Morfofizionomie este un curs interactiv extrem de captivant, condus de un instructor care utilizează o varietate de strategii de instruire, cum ar fi prelegeri, dezbateri, studii de caz, proiecte individuale și de grup, concepute pentru a vă sedimenta noile cunoștințe și pentru a vă dezvolta capacitatea de a aplica în lumea reală noile tehnici și abilități dobândite.

STRUCTURA CURSULUI

Cursul de Morfofizionomie este compus din trei module cu durata de 6 ore fiecare.

CERTIFICARE

La finalizarea cursului, participanților li se va elibera o diplomă sub egida ZIVAC & Ester Patricia Ceresa

CURICULA

Caracteristici și atitudini fizice și morale

Temperament

Caracter

Personalitate

Repere

Puncte slabe

Inclinații, abilități, atitudini și talente înnăscute

Inclinații, abilități și atitudini care urmează să fie dezvoltate

Talente înnăscute

Talente care urmează să fie dezvoltate

„Viciile și virtuțile”

Orientarea studiilor, profesională, carieră

Relații și sentimente

Istorie personală și biologică

Stare generală de sănătate, disfrazii și sincrazii

Sexualitate

Calea ideală de creștere, dezvoltare și împlinire personală

INSTRUCTORI

Profilo Ester Presentazione.jpg

Master Trainer Ester Patricia Ceresa

bottom of page