3D Face Parts

MORFOFIZIONOMIE
advanced & super advanced

Data & Ora

Modul Advanced         

Modul Super Advanced

14 Mai 2022 | 10:00 - 16:00

15 Mai 2022 | 10:00 - 16:00

Desfășurare

BUCUREȘTI

Cost

Modul Advanced         

Modul Super Advanced

590 RON

690 RON

Cost promoțional pentru achiziționarea ambelor module

1150 RON

ÎNSCRIE-TE LA CURS
Untitled design-17.png

Imaginează-ți impactul pe care l-ar putea avea asupra vieții tale private și  profesionale să poți înțelege oamenii „din mers”, chiar și dintr-o simplă fotografie de profil, să ai un portret personalizat al lor și să le cunoști caracterul și trăsăturile de personalitate. 

Cursul de Morfofizionomie oferit de ZIVAC în colaborare cu Master Trainer Ester Patricia Ceresa te poate ajuta să decodifici și să înțelegi informațiile vizuale pe care fața le transmite, obținând astfel o perspectivă nouă asupra personalității și elementelor din spatele comportamentului și acțiunilor unei persoane.

când, unde, cât?

2 MODULE

14 & 25 Mai 2022   

BUCUREȘTI

1150 RON

DESPRE CURS

Morfofizionomia este studiul formei umane în relație cu temperamentul, caracterul și personalitatea. Un sistem inovator care depășește conceptul de profil și identikit și deschide ușa conceptului de identitate.

 

I AM (Instant Analysis Morphophysionomics) este un sistem elaborat de Master Trainer Ester Patricia Ceresa în urma unor cercetări elaborate și experimentării pe mii de subiecți pe parcursul mai multor ani. Cunoașterea acestui sistem permite utilizatorului să descifreze caracteristici fizice și morale, aspecte ale personalității și ale trăsăturilor comportamentale „dintr-o privire”. 

 

 

Morfofizionomia este o metodologie inovatoare, integrată și multidisciplinară, care vizează bunăstarea relațională și psihofizică. Este studiul formei umane în raport cu temperamentul, caracterul și personalitatea, cu o abordare extraordinar de practică și la îndemâna tuturor. 

Proporțiile, caracteristicile fizice și expresiile individuale pot dezvălui stări emoționale actuale, tendințe și trăsături profunde de personalitate. 

 

Această nouă frontieră a comunicării non-verbale, își are rădăcinile în studiile lui Aristotel, Hipocrate, Paracelsus și Leonardo Da Vinci printre alții și aduce o contribuție complementară valoroasă la neuroștiințele deja răspândite care aduc atenția asupra conexiunii minte-corp și a intrigantei corelații dintre energia gândirii și materiei, cu influențele expunerii celulelor noastre (ADN) la factori externi de mediu, cum ar fi vibrațiile, coerența cardiacă, câmpurile magnetice, gândurile și intențiile, etc.

 

Morfofizionomia depășește conceptul de profil / identikit, pentru a-l îmbrățișa pe cel de identitate. Un sistem rafinat, care vizează cea mai bună comunicare posibilă atât cu tine însuți, cât și cu ceilalți, și îți permite să relaționezi mai eficient, fiind conștient de unicitatea și diversitatea proprie și a celorlalți. 

STRATEGIE INSTRUCȚIONALĂ

Cursul de Morfofizionomie este un curs interactiv extrem de captivant, condus de un instructor care utilizează o varietate de strategii de instruire, cum ar fi prelegeri, dezbateri, studii de caz, proiecte individuale și de grup, concepute pentru a vă sedimenta noile cunoștințe și pentru a vă dezvolta capacitatea de a aplica în lumea reală noile tehnici și abilități dobândite.

STRUCTURA CURSULUI

Cursul de Morfofizionomie este compus din un modul cu durata de 6 ore.

CERTIFICARE

La finalizarea cursului, participanților li se va elibera o diplomă sub egida ZIVAC & Ester Patricia Ceresa

CURICULA

ABC-ul  morfofizionomiei

Caracteristici fizice și morale

Analiza temperamentului

Analiza caracterului

Analiza personalității

Studiul punctelor forte și slabe

Cele mai comune biotipuri morfologice

Discreții și sincrezii

Istoria biologică și a vieții

Stil de viață ideal pentru biotip

INSTRUCTORI

Profilo Ester Presentazione.jpg

Master Trainer Ester Patricia Ceresa